Osa 7

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Tässä osassa opit erilaisista ohjelmointiparadigmoista. Osan läpikäytyäsi tiedät proseduraalisen ohjelmoinnin ja olio-ohjelmoinnin eroista ja osaat toteuttaa ohjelmia kumpaakin ohjelmointiparadigmaa noudattaen. Opit käsitteen algoritmi sekä sanan algoritmi alkuperän, ja opit käyttämään muutamia järjestämis- ja hakualgoritmeja. Opit myös kirjoittamaan yksikkötestejä ja harjoittelet testivetoisen ohjelmistokehityksen perusaskeleita. Teet myös muutaman tehtävän tuleville kurssilaisille ja osallistut ohjelmointiosaamistasi arvioiviin kyselyihin.

Et ole kirjautunut sisään. Kaikki materiaalin osat eivät toimi ilman sisäänkirjautumista. Pääset kirjautumaan materiaaliin tästä:

Yllä oleva sisällysluettelo sisältää kurssin seitsemännen osan aihealueet. Kukin kurssin osa on suunniteltu siten, että siinä on työtä yhden viikon ajaksi. Kuhunkin kurssin osaan on hyvä varata reilusti yli kymmenen tuntia aikaa, riippuen aiemmasta tietokoneen käyttökokemuksesta. Ohjelmointia aiemmin kokeilleet saattavat edetä materiaalissa aluksi nopeamminkin.

Loading...